Ára: 3500. – Ft alkalmanként. (45 perces személyre szabott foglalkozás a kutya otthonában)

A foglalkzás célja
A háznál tanítás során olyan kutyákat oktatok, akiknek az otthoni környezetben akadnak problémáik vagy nem csoportba helyezhetőek, de alapengedelmességet szeretne nekik oktatni a gazda. Tehát a kutya esetleges problémáit saját környezetében próbáljuk megoldani a gazdával folytatott közös munka során.
Egyéni foglalkozás, személyre szabottan – igény szerinti mennyiségben, otthon.

Azonban nagyon fontosnak tartom, hogy amint a kutya az ismert környezetben jól működik és problémái enyhültek vagy megszűntek, mindenképpen csoportban folytassa tovább a tanulást. Ez azért fontos mert az alapengedelmesség számos feladatát zavaró/csoportos környezetben sokkal nehezebb végrehajtani, mint megszokott környezetben. Vannak olyan feladatok (közömbösítés, behívás) amit csak ingergazdag környezetben tudok hatásosan oktatni a kutyának, az ingergazdag környezetet pedig csak csoportban tudom biztosítani.
A zavaró hatások azért szükségesek, hogy a kutya rájöjjön, hogy minden helyzetben működnie kell, nem csak ismert helyen.

A részletekért kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot. Jelentkezés után, minden esetben telefonon egyeztetem a Gazdikkal az időpontot.

Általános feltételek

Tanfolyami díjat csak az oktató hiábájából elmaradt és nem pótolt alkalmakra térítünk vissza. A gazda szeméyles elfoglaltsága esetén kihagyott alkalmakat pótolni nem tudjuk.

Az összegek kutyánként értendők (háznál oktatás során, egyszerre sok kutya esetén, egyéni ajánlatot adok).

Scroll to Top