PÁLYÁN

Az egyéni foglalkozások időtartama: Határozatlan ideig, heti egy 30 perces személyre szabott foglalkozás.

A részvétel feltétele:
– Hat hónapos kor elött, első oltás megléte.
– Hat hónap fölöt, minden kötelező oltás megléte.
– Oltási könyv bemutatása.

Ára
2000 Ft/alkalom 0-6 hónapos kutyáknak
2500 Ft/alkalom 7 hónapos kórtól

Foglalkozás célja
Az egyéni oktatás keretein belül, az alaptanfolyam tematikájában szereplő alapengedelmességet tanítjuk, azoknak a kutyáknak és gazdijuknak, akik egyéni foglalkozásra, több figyelemre, egyénre szabott haladásra tartanak igényt, más kutyák társasága nélkül.
Nagy segítség lehet ez olyan kutyáknak, akik érzékenyek, félnek fajtársaiktól és e miatt nehezen tudnak beilleszkedni a csoportos foglalkozás kereteibe. Az oktatási folyamat során törekszünk arra, hogy a félős kutya képes legyen elfogadni az idegen környezetet, továbbá néha egy kutya társaságát is megismerheti úgy, hogy érzékenysége oldódjon.
Ezen felül azokat a kutyákat is várom, akik más kutyákkal szemben túl hevesek, esetleg agresszív viselkedést mutatnak, így nem csoportba helyezhetőek.

A foglalkozásokat a kutyaiskola területén tartjuk (NEM a kutya lakhelyén), és amint lehetséges a kutyát csoportba helyezzük. Ennek oka, hogy a kutya szocializációs nevelése is megvalósuljon.

TEREPMUNKA

Utcán, erdőben, parkolóban, bevásárlóközpontban (helyben): 3500 FT/45perc
Budapesten (Ikea és hasonló üzletekbe) plussz üzemanyag költség.

Foglalkozás célja
Hogy ingergazdag környezetben alkalmazzák a gazdák azokat a módszereket, amiket alaptanfolyam során elsajátítottak. Továbbá fontos, hogy a kutya ne csak a kutyaiskola területén működjön rendesen, hanem a városban emberek és más kutyák között is.

Általános feltételek

Tanfolyami díjat csak az oktató hiábájából elmaradt és nem pótolt alkalmakra térítünk vissza. A gazda szeméyles elfoglaltsága esetén kihagyott alkalmakat pótolni nem tudjuk.

Az összegek kutyánként értendők (háznál oktatás során, egyszerre sok kutya esetén, egyéni ajánlatot adok).

Scroll to Top